Stoffliche und energetische Nutzung von Biomasse

Foto: ATB

Sept 04, 2019: FRUTIC Symposium 2019

The FRUTIC Symposium 2019: Innovations in Pre- and Postharvest Supply Chain of Fresh Produce will be held in Hong Kong on Sept. 04, 2019.

FRUTIC provides the platform for research network on emerging technologies or current issues in the industry. Topics capture technology advancement in production, harvest, postharvest, distribution and quality control of fruit, nut, and vegetables. This event is to provide a concerted platform that brings together academic scientists and all the role players from fresh produce industry, to interact with each other for the purpose of information dissemination, sharing practical experience and developing road maps for the most effective way to reach the common goals.

The FRUTIC Symposium on Innovations in Pre- and Postharvest Supply Chain of Fresh Produce cover the following topics:

Emerging markets and technologies in fresh produce

  • Cooling technologies
  • Postharvest technologies for emerging economies
  • Produce quality measurements
  • Microbiological safety and regulations
  • Pre-treatment technologies
  • Fresh-cut minimal processing

Advances in packaging and storage technologies

  • Perforation technologies for MAP
  • Condensation problem and humidity regulation in packaging
  • Bio-based packaging materials
  • Logisitics and supply chain technologies
  • 1-MCP and other chemical treatments for shelf life extension
  • Dynamic CA storage technology

Digitization in horticulture

  • Wireless networks
  • Mobile apps for smart monitoring
  • Optical sensors for non-destructive quality evaluation
  • Imaging technologies
  • Gas sensors
  • Acoustic sensors

 

When: Sept 04, 2019, 09:00 am - approx. 06:00 pm

Where: Hong Kong International Airport, Lantau, Hong Kong


FRUTIC 2019 will be organised in cooperation with ASIA FRUIT LOGISTICA at AsiaWorld-Expo.
ASIA FRUIT LOGISTICA is open Wednesday to Friday 04 to 06 September 2019. 

For more information please visit the FRUTIC website.

Program

Contact: Dr. Manuela Zude-Sasse

 

Cookies

Wir verwenden Cookies. Einige von ihnen sind erforderlich, um Ihnen Inhalte und Funktionen bestmöglich anzubieten, andere helfen uns, unsere User anonymisiert besser zu verstehen (Matomo). Datenschutzerklärung

Notwendig erforderlich

Notwendige Cookies sind für die ordnungsgemäße Funktion der Website unbedingt erforderlich. Diese Kategorie enthält nur Cookies, die grundlegende Funktionen und Sicherheitsmerkmale der Website gewährleisten. Diese Cookies speichern keine persönlichen Informationen.

Cookie Dauer Beschreibung
PHPSESSID Session Speichert Ihre aktuelle Sitzung mit Bezug auf PHP-Anwendungen und gewährleistet so, dass alle Funktionen der Seite vollständig angezeigt werden können. Mit Schließen des Browsers wird das Cookie gelöscht.
bakery 24 Stunden Speichert Ihre Cookie-Einstellungen.
fe_typo_user Session Wird verwendet, um eine Session-ID zu identifizieren, wenn man sich am TYPO3-Frontend einloggt.
__Secure-typo3nonce_xxx Session Sicherheitsrelevant. Zur internen Verwendung durch Typo3.
Analyse

Über Cookies dieser Kategorie lernen wir aus dem Verhalten der Besucher auf unserer Website und können so relevante Informationen noch schneller erreichbar machen.

Cookie Dauer Beschreibung
_pk_id.xxx 13 Monate Matomo – User-ID (zur anonymen statistischen Auswertung der Besucherzugriffe; ermittelt, um welchen User es sich handelt)
_pk_ses.xxx 30 Minuten Matomo – Session-ID (zur anonymen statistischen Auswertung der Besucherzugriffe; ermittelt, um welche Sitzung es sich handelt)