Qualität und Sicherheit von Lebens- und Futtermitteln

Foto: ATB

3-4 Feb, 2021: FRUTIC Symposium, Malaysia (online)

Due to the Corona pandemic, the International FRUTIC Symposium 2020 had to be postponed to 2021. It will now be held together with the 5th International Conference on Agricultural and Food Engineering CAFEi2020. The conference will be held by Universiti Putra Malaysia virtually on February 3-4, 2021 as a joint conference with FRUTIC 2020 Symposium by ATB-Postdam.

This three-day event will feature recent findings from scientists, engineers, researchers, government authorities, academicians, economies, architects, journalist and entrepreneurs in the field, in the form of oral and poster presentation.

FRUTIC provides the platform for research network on emerging technologies or current issues in the industry. Topics capture technology advancement in production, harvest, postharvest, distribution and quality control of fruit, nut, and vegetables. This event is to provide a concerted platform that brings together academic scientists and all the role players from fresh produce industry, to interact with each other for the purpose of information dissemination, sharing practical experience and developing road maps for the most effective way to reach the common goals. The conference was previously held in USA, Japan, Europe and Latin America. Two times FRUTIC took place in cooperation with FRUIT LOGISTICA in Berlin, Germany and the last one took place in Hong Kong together with ASIA FRUIT LOGISTICA.

For more information please see: 

CAFEi website: http://www.cafei.upm.edu.my 
FRUTIC website: https://frutic.atb-potsdam.de 
Registration and online submission: http://submit.confbay.com/conf/cafei2020
Email: cafei2020@spam.upm.edu.my

 

Contact ATB: 
Dr. Manuela Zude
Dr. Pramod Mahajan

Kalenderdatei

Cookies

Wir verwenden Cookies. Einige von ihnen sind erforderlich, um Ihnen Inhalte und Funktionen bestmöglich anzubieten, andere helfen uns, unsere User anonymisiert besser zu verstehen (Matomo). Datenschutzerklärung

Notwendig erforderlich

Notwendige Cookies sind für die ordnungsgemäße Funktion der Website unbedingt erforderlich. Diese Kategorie enthält nur Cookies, die grundlegende Funktionen und Sicherheitsmerkmale der Website gewährleisten. Diese Cookies speichern keine persönlichen Informationen.

Cookie Dauer Beschreibung
PHPSESSID Session Speichert Ihre aktuelle Sitzung mit Bezug auf PHP-Anwendungen und gewährleistet so, dass alle Funktionen der Seite vollständig angezeigt werden können. Mit Schließen des Browsers wird das Cookie gelöscht.
bakery 24 Stunden Speichert Ihre Cookie-Einstellungen.
fe_typo_user Session Wird verwendet, um eine Session-ID zu identifizieren, wenn man sich am TYPO3-Frontend einloggt.
__Secure-typo3nonce_xxx Session Sicherheitsrelevant. Zur internen Verwendung durch Typo3.
Analyse

Über Cookies dieser Kategorie lernen wir aus dem Verhalten der Besucher auf unserer Website und können so relevante Informationen noch schneller erreichbar machen.

Cookie Dauer Beschreibung
_pk_id.xxx 13 Monate Matomo – User-ID (zur anonymen statistischen Auswertung der Besucherzugriffe; ermittelt, um welchen User es sich handelt)
_pk_ses.xxx 30 Minuten Matomo – Session-ID (zur anonymen statistischen Auswertung der Besucherzugriffe; ermittelt, um welche Sitzung es sich handelt)