Multifunktionale Biomaterialien

Foto: Foltan/ATB

06. Feb. 2018: FRUTIC Symposium 2018

The FRUTIC Symposium 2018: Optimizing Water Use in the Supply Chain of Fresh Produce will be held in Berlin on Feb. 06, 2018.

FRUTIC provides the platform for research network on emerging technologies or current issues in the industry. Topics capture technology advancement in production, harvest, postharvest, distribution and quality control of fruit, nut, and vegetables. This event is to provide a concerted platform that brings together academic scientists and all the role players from fresh produce industry, to interact with each other for the purpose of information dissemination, sharing practical experience and developing road maps for the most effective way to reach the common goals.

The FRUTIC Symposium on Optimizing Water Use in the Supply Chain of Fresh Producewill cover the following topics:

• Irrigation and its influence on fruit quality

• Irrigation and measuring techniques

• Postharvest decay and physiological disorders

• Methodology for measuring the water status of produce

• Fresh produce supply chain

• Sensors for analyzing the water content of produce

• Thermal imaging

• Oxygenation

• Reducing postharvest losses

• Postharvest treatments (cooling, hot water)

• Postharvest handling equipments (cleaning, washing, slicing, sorting, grading, packaging)

• Food safety, hygienic treatments

• Waste water treatment

• Water footprint

• Shelf life assessment and prediction

When: Feb 06, 2018, 08:00 am - approx. 05:00 pm

Where: City Cube Berlin - address: Messedamm 26, Postalcode - 14055 Berlin


FRUTIC 2018 will be organised in cooperation with FRUIT LOGISTICA at Messe Berlin.
FRUIT LOGISTICA is open Wednesday to Friday 07 to 09 February 2018. 

For more information please visit the FRUTIC 2018 website.

FRUTIC 2018 Flyer

Contact: Dr. Manuela Zude-Sasse

Kalenderdatei

Cookies

Wir verwenden Cookies. Einige von ihnen sind erforderlich, um Ihnen Inhalte und Funktionen bestmöglich anzubieten, andere helfen uns, unsere User anonymisiert besser zu verstehen (Matomo). Datenschutzerklärung

Notwendig erforderlich

Notwendige Cookies sind für die ordnungsgemäße Funktion der Website unbedingt erforderlich. Diese Kategorie enthält nur Cookies, die grundlegende Funktionen und Sicherheitsmerkmale der Website gewährleisten. Diese Cookies speichern keine persönlichen Informationen.

Cookie Dauer Beschreibung
PHPSESSID Session Speichert Ihre aktuelle Sitzung mit Bezug auf PHP-Anwendungen und gewährleistet so, dass alle Funktionen der Seite vollständig angezeigt werden können. Mit Schließen des Browsers wird das Cookie gelöscht.
bakery 24 Stunden Speichert Ihre Cookie-Einstellungen.
fe_typo_user Session Wird verwendet, um eine Session-ID zu identifizieren, wenn man sich am TYPO3-Frontend einloggt.
__Secure-typo3nonce_xxx Session Sicherheitsrelevant. Zur internen Verwendung durch Typo3.
Analyse

Über Cookies dieser Kategorie lernen wir aus dem Verhalten der Besucher auf unserer Website und können so relevante Informationen noch schneller erreichbar machen.

Cookie Dauer Beschreibung
_pk_id.xxx 13 Monate Matomo – User-ID (zur anonymen statistischen Auswertung der Besucherzugriffe; ermittelt, um welchen User es sich handelt)
_pk_ses.xxx 30 Minuten Matomo – Session-ID (zur anonymen statistischen Auswertung der Besucherzugriffe; ermittelt, um welche Sitzung es sich handelt)