Stoffliche und energetische Nutzung von Biomasse

Foto: ATB
07
Feb

Mit dem FRUTIC Symposium am 7. Februar 2017 in Berlin wird erstmals eine internationale wissenschaftliche Tagung mit der FRUIT LOGISTICA, der…

more
31
Jan

ATB-Kolloquium: Leitfaden für die Trocknung von Arznei- und Gewürzpflanzen - Modellbasierte Fallstudie zur Chargentrocknung.

more
27
Jan

27. Jan. 2017: Die Entwicklung eines innovativen Verfahrens zur Erhöhung der mikrobiologischen Sicherheit abgepackter Schnittsalate durch Monitoring…

more
26
Jan

26. Jan. 2017: In der gestrigen Sitzung am ATB hat sich das Lenkungsgremium zur Erarbeitung des Brandenburger Tierschutzplanes konstituiert. Dem…

more
20
Jan

20.-29. Januar 2017: Im Fokus der ATB-Präsentation im Rahmen der BMEL-Sonderschau steht in diesem Jahr Wasser. Wie nachhaltig kann Wasser auch…

more
19
Jan

19. Jan. 2017: Eine Delegation der EU-Kommission Generaldirektion Regionalpolitik und Stadtentwicklung (GD REGIO) besuchte heute das ATB. Ihr…

more
17
Jan

ATB-Kolloquium: Jährliche Unterweisung zum Arbeitsschutz in der Mikro- und Molekularbiologie

more
11
Jan

11. Jan. 2017: Brandenburgs Agrar- und Umweltstaatssekretärin Carolin Schilde hat sich heute bei einem Besuch am ATB über die Arbeiten des Instituts…

more
10
Jan

ATB-Kolloquium: Übergang von THC und THC-Kongeneren aus nutzhanfhaltigen Futtermitteln in die Milch: Erste Ergebnisse einer Pilotstudie

 

more
02
Jan

1. Jan. 2017: Das ATB ist Partner in einem BMEL-geförderten Forschungsverbund, der den Zusatznutzen von Dämmstoffen aus nachwachsenden Rohstoffen in…

more

Cookies

We use cookies. Some are required to offer you the best possible content and functions while others help us to anonymously analyze access to our website. (Matomo) Privacy policy

Required required

Necessary cookies are absolutely essential for the proper functioning of the website. This category only includes cookies that ensure basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Cookie Duration Description
PHPSESSID Session Stores your current session with reference to PHP applications, ensuring that all features of the site can be displayed properly. The cookie is deleted when the browser is closed.
bakery 24 hours Stores your cookie preferences.
fe_typo_user Session Is used to identify a session ID when logging into the TYPO3 frontend.
__Secure-typo3nonce_xxx Session Security-related. For internal use by TYPO3.
Analytics

With cookies in this category, we learn from visitors' behavior on our website and can make relevant information even more accessible.

Cookie Duration Description
_pk_id.xxx 13 months Matomo - User ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which user is being tracked)
_pk_ses.xxx 30 minutes Matomo - Session ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which session is being tracked)