Stoffliche und energetische Nutzung von Biomasse

Foto: ATB
12
Nov

12. Nov. 2018: Saskia Strutzke hat den mit 9.000 Euro dotierten Förderpreis der Agrarwirtschaft 2018 erhalten. Ausgezeichnet wurde die ehemalige…

more
12
Nov

12. Nov. 2018: Wie hoch ist das Risiko einer unerwünschten Ausbreitung, wenn Wildpflanzen-Blühmischungen für die Biogaserzeugung genutzt werden?…

more
07
Nov

7. Nov. 2018: Der vom Kabinett berufene Digitalbeirat des Landes Brandenburg hat heute seine Thesen an Ministerpräsident Dietmar Woidke übergeben.…

more
31
Oct

31. Okt. 2018: Teilnehmer der COST Action 16123 „SACURIMA“ kamen am 29. Oktober im Rahmen eines Arbeitstreffens in Berlin zusammen. Organisiert wurde…

more
29
Oct

29. Okt. 2018: Für ihre hervorragende Bachelorarbeit mit dem Titel „Einfluss von Kurzzeit-Heißwasserbehandlung auf die physiologische und mikrobielle…

more
25
Oct

25. Okt. 2018: Im Rahmen des 19th IUFoST World Congress of Food Science & Technology in Mumbai, India, erhielt ATB-Doktorandin Graziele Grossi Bovi…

more
16
Oct

Doctoral students have the opportunity to present their work, report on their findings and put them up for discussion. With the PhD Day ATB is…

more
05
Oct

4. Oktober 2018: Am 1. und 2. Oktober fand in Berlin die 6th International Conference on Machine Control and Guidance (MCG2018) statt. Etwa 50…

more
01
Oct

1. Okt. 2018: ATB-Wissenschaftlerin PD Dr. Barbara Amon ist eine von 36 ExpertInnen der Technical Advisory Group (TAG) zum Thema Nährstoffkreisläufe…

more
01
Oct

The conference will be held in Berlin, jointly organized by Technische Universität Berlin and ATB. The original aspect of MCG Conference is to cross…

more

Cookies

We use cookies. Some are required to offer you the best possible content and functions while others help us to anonymously analyze access to our website. (Matomo) Privacy policy

Required required

Necessary cookies are absolutely essential for the proper functioning of the website. This category only includes cookies that ensure basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Cookie Duration Description
PHPSESSID Session Stores your current session with reference to PHP applications, ensuring that all features of the site can be displayed properly. The cookie is deleted when the browser is closed.
bakery 24 hours Stores your cookie preferences.
fe_typo_user Session Is used to identify a session ID when logging into the TYPO3 frontend.
__Secure-typo3nonce_xxx Session Security-related. For internal use by TYPO3.
Analytics

With cookies in this category, we learn from visitors' behavior on our website and can make relevant information even more accessible.

Cookie Duration Description
_pk_id.xxx 13 months Matomo - User ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which user is being tracked)
_pk_ses.xxx 30 minutes Matomo - Session ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which session is being tracked)