Stoffliche und energetische Nutzung von Biomasse

Foto: ATB
30
Jul

In einem soeben im renommierten Fachblatt Global Food Security erschienenen Artikel beschreibt ein internationales Autorenteam um…

more
16
Jul

Nazia Yasmin hat soeben erfolgreich ihre Dissertation zum Thema „Insights into the Adoption and Transition towards Alternative Fuels for Cooking: The…

more
15
Jul

Erstmals hat ein Wissenschaftler*innen-Team im Rahmen des Projekts SOARiAL untersucht, inwieweit Feinstaub eine Quelle für die Ausbreitung pathogener…

more
15
Jul

Das ATB ist Partner im Konsortium NFDI4Agri - Nationale Forschungsdateninfrastruktur für die Agrarwissenschaften mit und für die…

more
26
Jun

Es gibt interessante Alternativen für Mais als Energiepflanze. Das ATB hat sich in einigen Forschungsprojekten der Erweiterung des Artenspektrums im…

more
24
Jun

The EU-funded project ADVANCEFUEL has been exploring the social, economic, legislative and environmental barriers to the roll-out and uptake of…

more
22
Jun

Die COVID-19-Pandemie hat die Bedeutung der Ernährungssicherheit in Zeiten von Krisen deutlich gemacht. In einem vor Kurzem im Fachblatt ‚Current…

more
19
Jun

Das Fieldlab for Digital Agriculture öffnet die Pforten für einen Livestream im Rahmen des bundesweiten Digitaltages. Sie können unsere(n)…

more
15
Jun

Das Leibniz-Institut für Agrartechnik und Bioökonomie ist heute, am 15. Juni 2020 für seine strategisch angelegte familien- und lebensphasenbewusste…

more
11
Jun

Das ZIM-Netzwerk „AgriPhotonik – Wissensbasierte, standortangepasste und nachhaltige Pflanzenproduktion mittels optischer Verfahren“ ist vor Kurzem…

more

Cookies

We use cookies. Some are required to offer you the best possible content and functions while others help us to anonymously analyze access to our website. (Matomo) Privacy policy

Required required

Necessary cookies are absolutely essential for the proper functioning of the website. This category only includes cookies that ensure basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Cookie Duration Description
PHPSESSID Session Stores your current session with reference to PHP applications, ensuring that all features of the site can be displayed properly. The cookie is deleted when the browser is closed.
bakery 24 hours Stores your cookie preferences.
fe_typo_user Session Is used to identify a session ID when logging into the TYPO3 frontend.
__Secure-typo3nonce_xxx Session Security-related. For internal use by TYPO3.
Analytics

With cookies in this category, we learn from visitors' behavior on our website and can make relevant information even more accessible.

Cookie Duration Description
_pk_id.xxx 13 months Matomo - User ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which user is being tracked)
_pk_ses.xxx 30 minutes Matomo - Session ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which session is being tracked)