Stoffliche und energetische Nutzung von Biomasse

Foto: ATB
20
Jan

Datengestützte und digitale Landwirtschaft haben großes Potential, Ernährungssysteme zu verändern und das Leben von Milliarden von Menschen zu…

more
18
Jan

Wir betrauern den unerwarteten und plötzlichen Tod unserer sehr geschätzten Kollegin Stephanie Patzwall. Seit Juli 2021 war sie als Bibliothekarin am…

more
18
Jan

Brandenburger Betriebe, Start-ups und Forschende aus dem Bereich Landwirtschaft und Gartenbau diskutieren vor dem Hintergrund der wachsenden…

more
11
Jan

Gemeinsam forschen und lehren zur Bioökonomie: Das Leibniz-Institut für Agrartechnik und Bioökonomie (ATB) in Potsdam und die Universität Kassel haben…

more
04
Jan

Das Leibniz-Institut für Agrartechnik und Bioökonomie e.V. (ATB) bekommt zum 1. Januar 2023 mit Alice Hohn eine neue administrative Direktorin. Sie…

more
22
Dec

Internationale Expert*innen trafen sich vom 14. - 16. Dezember am ATB in Potsdam zu einem Experten-Workshop mit dem Ziel die Bewertung der…

more
20
Dec

Im kürzlich gestarteten Projekt DigiMix evaluieren Forschende den systematischen Einsatz von Techniken des präzisen Pflanzenbaus in einem…

more
14
Dec

The expert-workshop aims to advance and harmonize assessment of water use in livestock production systems and supply chains worldwide. The event is…

more
13
Dec

1.500 Pilot-Demobauern und Klima-Farm-Berater aus 28 Ländern vernetzen sich in dem eben gestarteten EU-Projekt ‚Climate Farm Demo‘, um…

more
13
Dec

Schätzungen darüber, wie viel Wasser ein Tier verbraucht oder um ein Kilogramm Fleisch oder Milch zu produzieren, gibt es kaum. Solche Informationen…

more

Cookies

We use cookies. Some are required to offer you the best possible content and functions while others help us to anonymously analyze access to our website. (Matomo) Privacy policy

Required required

Necessary cookies are absolutely essential for the proper functioning of the website. This category only includes cookies that ensure basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Cookie Duration Description
PHPSESSID Session Stores your current session with reference to PHP applications, ensuring that all features of the site can be displayed properly. The cookie is deleted when the browser is closed.
bakery 24 hours Stores your cookie preferences.
fe_typo_user Session Is used to identify a session ID when logging into the TYPO3 frontend.
__Secure-typo3nonce_xxx Session Security-related. For internal use by TYPO3.
Analytics

With cookies in this category, we learn from visitors' behavior on our website and can make relevant information even more accessible.

Cookie Duration Description
_pk_id.xxx 13 months Matomo - User ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which user is being tracked)
_pk_ses.xxx 30 minutes Matomo - Session ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which session is being tracked)