Stoffliche und energetische Nutzung von Biomasse

Foto: ATB
06
Feb

Feb 6, 2018: For the international FRUTIC Symposium on February 06, 2018, experts from 22 countries met in Berlin to discuss latest research and…

more
06
Feb

The FRUTIC Symposium 2018: Optimizing Water Use in the Supply Chain of Fresh Produce will be held in Berlin on Feb. 06, 2018.

more
29
Jan

LEADS aims to foster interdisciplinary and international research collaboration dealing with global societal challenges among early career researchers…

more
26
Jan

26. Jan. 2018: Zur Internationalen Grünen Woche 2018 Berlin präsentierte das ATB im Rahmen der Sonderschau des BMEL clevere energiesparende Konzepte…

more
26
Jan

26. Jan. 2018: Auf der Internationalen Pflanzenmesse IPM in Essen stellte das ATB aktuelle Arbeiten zum Präzisionsgartenbau vor: sensorbasierte und…

more
25
Jan

25. Jan. 2018: Am 11.01.2018 fand im ATB das Kick-Off Meeting zum Verbundvorhaben „LinoKas – Öllein als Faserressource“ statt. In einem…

more
23
Jan

Zukunftsthema Digitalisierung: Auf der Weltleitmesse des Gartenbaus präsentiert das ATB neue ICT-Lösungen zur Wasserbilanzierung in Obstanlagen - u.a.…

more
19
Jan

Zur Internationalen Grünen Woche 2018 Berlin präsentiert das ATB im Rahmen der Sonderschau des BMEL energiesparende Konzepte zur Lagerung von Obst und…

more
18
Jan

Der Leibniz-Forschungsverbund „Nachhaltige Lebensmittelproduktion und gesunde Ernährung" lädt ein, Alternativen zu konventionellen Fütterungskonzepten…

more
02
Jan

2. Jan. 2018: Mit Jahresbeginn 2018 übernimmt Prof. Dr. rer. agr. habil. Annette Prochnow als Wissenschaftliche Direktorin kommissarisch die Leitung…

more

Cookies

We use cookies. Some are required to offer you the best possible content and functions while others help us to anonymously analyze access to our website. (Matomo) Privacy policy

Required required

Necessary cookies are absolutely essential for the proper functioning of the website. This category only includes cookies that ensure basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Cookie Duration Description
PHPSESSID Session Stores your current session with reference to PHP applications, ensuring that all features of the site can be displayed properly. The cookie is deleted when the browser is closed.
bakery 24 hours Stores your cookie preferences.
fe_typo_user Session Is used to identify a session ID when logging into the TYPO3 frontend.
__Secure-typo3nonce_xxx Session Security-related. For internal use by TYPO3.
Analytics

With cookies in this category, we learn from visitors' behavior on our website and can make relevant information even more accessible.

Cookie Duration Description
_pk_id.xxx 13 months Matomo - User ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which user is being tracked)
_pk_ses.xxx 30 minutes Matomo - Session ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which session is being tracked)