Stoffliche und energetische Nutzung von Biomasse

Foto: ATB
12
Sep

Am 6. September kamen die Akteure des eben gestarteten Projekts D4AgEcol - Digitalisation for Agroecology zu einem ersten Arbeitstreffen am ATB…

more
06
Sep

Kann Digitalisierung ein Wegbereiter sein für agrarökologische Anbausysteme in Europa? Welche Treiber, Barrieren und Risiken digitaler Technologien…

more
23
Aug

Nach dem Abi fürs Leben lernen? Bjarne Weigelt hat es durchgezogen. Er hat 12 Monate lang im Rahmen eines ‚Freiwilligen Sozialen Jahres in…

more
03
Aug

Am 2. August war MdB Anke Domscheit-Berg, Die Linke, gemeinsam mit Mitarbeiter*innen im Rahmen eines Informationsbesuchs zu Gast in Groß Kreutz. Am…

more
03
Aug

Der Anstieg der globalen Strahlung, hohe Temperaturen und Wassermangel im Zuge des Klimawandels bedeuten auch für Obstbäume enormen Stress. Auf rbb24…

more
22
Jul

Sometimes doing nothing is even worse. Our planet earth is facing numerous and huge man-maid problems, such climate change, global biodiversity loss…

more
21
Jun

Für Kleinbauern und kleine Unternehmen in Entwicklungsländern sollte eine Technologie niedrige Kapital- und Betriebskosten haben, leicht zu reparieren…

more
17
Jun

Das Indo-German Science and Technology Center (IGSTC) finanziert einen Indisch-Deutschen Workshop zum Thema „Agricultural Management Practice Effects…

more
11
Jun

Am 11. Juni 2022 öffnen Brandenburgs Höfe ihre Pforten. Mit dabei ist die Lehr- und Versuchsanstalt in Groß Kreutz, auf der wir uns mit dem Leibniz…

more
06
Jun

Das Leibniz-Institut für Agrartechnik und Bioökonomie (ATB) koordiniert die europäische Koordinierungs- und Fördermaßnahme "Digitalisation for…

more

Cookies

We use cookies. Some are required to offer you the best possible content and functions while others help us to anonymously analyze access to our website. (Matomo) Privacy policy

Required required

Necessary cookies are absolutely essential for the proper functioning of the website. This category only includes cookies that ensure basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Cookie Duration Description
PHPSESSID Session Stores your current session with reference to PHP applications, ensuring that all features of the site can be displayed properly. The cookie is deleted when the browser is closed.
bakery 24 hours Stores your cookie preferences.
fe_typo_user Session Is used to identify a session ID when logging into the TYPO3 frontend.
__Secure-typo3nonce_xxx Session Security-related. For internal use by TYPO3.
Analytics

With cookies in this category, we learn from visitors' behavior on our website and can make relevant information even more accessible.

Cookie Duration Description
_pk_id.xxx 13 months Matomo - User ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which user is being tracked)
_pk_ses.xxx 30 minutes Matomo - Session ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which session is being tracked)