Stoffliche und energetische Nutzung von Biomasse

Foto: ATB
18
Feb

Zur Vorbeugung von Hitzeschäden an Früchten trafen sich Partner aus Italien, Ungarn und Deutschland beim digitalen Auftakt des Projektes SHEET.

more
18
Feb

In SHEET (Sunburn and HEat prediction in canopies for Evolving a warning Tech solution) arbeiten Partner aus Italien, Ungarn und Deutschland gemeinsam…

more
03
Feb

The International FRUTIC Symposium will be held together with the 5th International Conference on Agricultural and Food Engineering CAFEi2020. The…

more
27
Jan

Zum Abschluss der Vorhabens präsentieren ATB und DBFZ den aktuellen Stand der Technik zur Biogaserzeugung und –verwertung in Deutschland. Die…

more
26
Jan

Welche Chancen und Herausforderungen bietet Spot Farming? In der Konferenzreihe des Zukunftlabors Agrar des Zentrums für digitale Innovationen…

more
26
Jan

'Highlight' der Europäischen Agentur für Sicherheit und Gesundheitsschutz am Arbeitsplatz ist der eben erschienene Bericht zur Sicherheit und…

more
25
Jan

Online-Vortrag von Dr. Andreas Meyer-Aurich im Rahmen des Fachtags Landtechnik der Wintertagung des Ökosozialen Forums Österreich & Europa

more
25
Jan

Am 25. Januar 2001 wurde der Futterturm gesprengt. Die zur Lennéschen Feldflur gehörenden Flächen im Nordwesten Potsdams wurden in Vorbereitung auf…

more
25
Jan

The FAO’s Livestock Environmental Assessment and Performance (FAO LEAP) Partnership will be hosting this webinar. Leaders of the LEAP Technical…

more
08
Jan

Wie gelingt die Energiewende auf Betriebsebene? Im EU-Projekt RES4LIVE geht es um die Frage, wie sich insbesondere Tierhaltungsbetriebe in Zukunft…

more

Cookies

We use cookies. Some are required to offer you the best possible content and functions while others help us to anonymously analyze access to our website. (Matomo) Privacy policy

Required required

Necessary cookies are absolutely essential for the proper functioning of the website. This category only includes cookies that ensure basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Cookie Duration Description
PHPSESSID Session Stores your current session with reference to PHP applications, ensuring that all features of the site can be displayed properly. The cookie is deleted when the browser is closed.
bakery 24 hours Stores your cookie preferences.
fe_typo_user Session Is used to identify a session ID when logging into the TYPO3 frontend.
__Secure-typo3nonce_xxx Session Security-related. For internal use by TYPO3.
Analytics

With cookies in this category, we learn from visitors' behavior on our website and can make relevant information even more accessible.

Cookie Duration Description
_pk_id.xxx 13 months Matomo - User ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which user is being tracked)
_pk_ses.xxx 30 minutes Matomo - Session ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which session is being tracked)