Stoffliche und energetische Nutzung von Biomasse

Foto: ATB
02
Nov

2. Nov. 2016: Im eben veröffentlichten Video auf bioökonomie.de stellt ATB-Wissenschaftlerin Prof. Dr. Cornelia Weltzien Möglichkeiten der…

more
01
Nov

ATB-Kolloquium: Das Projekt "Protein paradoxes" des Leibniz-Forschungsverbundes Lebensmittel und Ernährung – Postdoc-Förderung und Vernetzung mit…

more
26
Oct

ATB-Kolloquium: Forschung an der Faculdade de Engenharia Agrícola (FEAGRI) der Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP) - ein Überblick

more
25
Oct

25.-26. Okt. 2016: Unter dem Motto „Die Zukunft ins Jetzt holen“ hatte die Bundesanstalt für Landwirtschaft und Ernährung (BLE) zu den diesjährigen…

more
11
Oct

ATB-Kolloquium: Trockenmasseverluste während der Lagerung von Holzhackschnitzeln aus Kurzumtriebsplantagen - Neue Methoden zum Monitoring von…

more
08
Oct

8. Okt. 2016: Mehr als 100 namhafte Experten aus 31 Ländern trafen sich vom 5.-7. Oktober in Potsdam um neue Methoden und Anwendungen in der…

more
05
Oct

Das vom ATB veranstaltete internationale Symposium 2016 "Sensing Plant Water Status - Methods and Applications in Horticultural Science" stellt neue…

more
04
Oct

4. Okt. 2016: Der Auftakt der Seminarreihe zur Agrarökonomie an der Hochschule Neubrandenburg bot den würdigen Rahmen, die Kooperationsvereinbarung…

more
30
Sep

30. Sept. 2016: Das ATB wird in den kommenden 15 Monaten gemeinsam mit der LVAT Großkreutz den Tierschutzplan des Landes Brandenburg erarbeiten. Das…

more
28
Sep

28. Sept.2016: Der aktuelle Forschungsbericht gibt einen Einblick in die inhaltlichen Schwerpunkte unserer Arbeit der Jahre 2014-2015 anhand…

more

Cookies

We use cookies. Some are required to offer you the best possible content and functions while others help us to anonymously analyze access to our website. (Matomo) Privacy policy

Required required

Necessary cookies are absolutely essential for the proper functioning of the website. This category only includes cookies that ensure basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Cookie Duration Description
PHPSESSID Session Stores your current session with reference to PHP applications, ensuring that all features of the site can be displayed properly. The cookie is deleted when the browser is closed.
bakery 24 hours Stores your cookie preferences.
fe_typo_user Session Is used to identify a session ID when logging into the TYPO3 frontend.
__Secure-typo3nonce_xxx Session Security-related. For internal use by TYPO3.
Analytics

With cookies in this category, we learn from visitors' behavior on our website and can make relevant information even more accessible.

Cookie Duration Description
_pk_id.xxx 13 months Matomo - User ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which user is being tracked)
_pk_ses.xxx 30 minutes Matomo - Session ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which session is being tracked)