Stoffliche und energetische Nutzung von Biomasse

Foto: ATB
15
Jun

Den Verderb von frischen Lebensmitteln wie Äpfeln während der Lagerung zu verringern, ist Ziel eines neuen Projekts des ATB und der Universität…

more
11
Jun

The 7th International Symposium on 'Applications of Modelling as an Innovative Technology in the Horticultural Supply Chain - Model-It 2023' is to be…

more
10
Jun

Im Rahmen der 28. Brandenburger Landpartie öffnet die Lehr- und Versuchsanstalt Groß Kreutz am 10. Juni 2023 von 10-17 Uhr ihre Türen für…

more
09
Jun

Hanf, eine in Deutschland heimische Pflanze, die immer noch zu wenig Beachtung findet, obwohl es zahlreiche Einsatzmöglichkeiten für den vielseitigen…

more
07
Jun

Ein neues Verfahren zur Reinigung von Transportbändern in der Lebensmittelproduktion kann die bisher üblichen Desinfektionschemikalien ersetzen:…

more
06
Jun

Wie können Hochschulen und außeruniversitäre Forschungseinrichtungen Nachhaltigkeit möglichst schnell und umfassend in ihr Handeln integrieren? Aus…

more
06
Jun

Am 6. Juni 2023 veranstaltet das ATB wieder den PhD-Day, eine gute Gelegenheit für Promovierende, sich mit anderen über ihre Doktorarbeit…

more
05
Jun

Der One Health Ansatz stellt die Gesundheit aller Lebewesen in einen engen Zusammenhang mit dem Ziel, sie in ein nachhaltiges Gleichgewicht zu…

more
25
May

Im Rahmen des seit 2008 bestehenden Dialogformats „Leibniz im Bundestag“ kamen auch in diesem Jahr wieder Wissenschaftler*innen mit Abgeordneten des…

more
16
May

Aim of the BeonNAT project is to create innovative value chains from tree and shrub species grown in marginal lands as a source of biomass for…

more

Cookies

We use cookies. Some are required to offer you the best possible content and functions while others help us to anonymously analyze access to our website. (Matomo) Privacy policy

Required required

Necessary cookies are absolutely essential for the proper functioning of the website. This category only includes cookies that ensure basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Cookie Duration Description
PHPSESSID Session Stores your current session with reference to PHP applications, ensuring that all features of the site can be displayed properly. The cookie is deleted when the browser is closed.
bakery 24 hours Stores your cookie preferences.
fe_typo_user Session Is used to identify a session ID when logging into the TYPO3 frontend.
__Secure-typo3nonce_xxx Session Security-related. For internal use by TYPO3.
Analytics

With cookies in this category, we learn from visitors' behavior on our website and can make relevant information even more accessible.

Cookie Duration Description
_pk_id.xxx 13 months Matomo - User ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which user is being tracked)
_pk_ses.xxx 30 minutes Matomo - Session ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which session is being tracked)