Stoffliche und energetische Nutzung von Biomasse

Foto: ATB
26
Apr

ATB-Kolloquium: Neubau eines Zentrums für Technologie und Wissenstransfer

more
25
Apr

Für interessierte Schüler der 7.-9. Klasse öffnet das Leibniz-Institut für Agrartechnik in Potsdam-Bornim am Boys’Day seine Labore.

more
14
Apr

Dr. Pramod Mahajan, ATB Experte im Bereich Verpackungen, stellt auf dem diesjährigen Cofresco Forum unter dem Titel „Modified Atmosphere and Humidity…

more
14
Apr

14. April 2016: Zum Wissenschaftstag am 14. April stellte ATB-Wissenschaftler Dr. Joachim Venus aktuelle Forschungsarbeiten aus der Zusammenarbeit mit…

more
12
Apr

ATB-Kolloquium: Modeling the production process of HTC biochar from biogenic residues.

 

more
05
Apr

ATB-Kolloquium: Antikörper und immuntechnologische Lösungen aus Golm

 

more
16
Mar

16. März 2016: Angesichts der aktuellen Diskussion über Flüchtlinge in Brandenburg und Deutschland positionieren sich die Leiterinnen und Leiter…

more
15
Mar

Unter dem Motto „Landwirtschaft 4.0 - mehr als eine Anwendung von Industrie 4.0" begegnen sich Vertreter aus Wirtschaft und Wissenschaft des Landes…

more
14
Mar

14. März 2016: Ein internationales Training zum Thema “Einsatz von Sensoren in der Präzisionslandwirtschaft“ fand vom 07.-12. März 2016 in Zaragoza,…

more
14
Mar

14. März 2016: Ein Interview mit Birgit Rumpold (ATB) zu Insekten als alternative Proteinquelle ist auf der Homepage „die beste der möglichen Welten“…

more

Cookies

We use cookies. Some are required to offer you the best possible content and functions while others help us to anonymously analyze access to our website. (Matomo) Privacy policy

Required required

Necessary cookies are absolutely essential for the proper functioning of the website. This category only includes cookies that ensure basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Cookie Duration Description
PHPSESSID Session Stores your current session with reference to PHP applications, ensuring that all features of the site can be displayed properly. The cookie is deleted when the browser is closed.
bakery 24 hours Stores your cookie preferences.
fe_typo_user Session Is used to identify a session ID when logging into the TYPO3 frontend.
__Secure-typo3nonce_xxx Session Security-related. For internal use by TYPO3.
Analytics

With cookies in this category, we learn from visitors' behavior on our website and can make relevant information even more accessible.

Cookie Duration Description
_pk_id.xxx 13 months Matomo - User ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which user is being tracked)
_pk_ses.xxx 30 minutes Matomo - Session ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which session is being tracked)