Stoffliche und energetische Nutzung von Biomasse

Foto: ATB
19
Jan

Auch in diesem Jahr wieder finden Sie ATB Projekte auf der Grüne Woche in Berlin. Besuchen Sie uns am...

more
18
Jan

Die Ökologisierung der Landwirtschaft ist eine wichtige Herausforderung für unsere Landwirtschaft, die nicht nur durch den Green Deal, sondern auch…

more
13
Dec

Wie kann Technik dazu beitragen, die Nutztierhaltung in Deutschland und Europa zukunftsfähig zu machen?

more
05
Dec

Am 5. Dezember 2023 veranstaltet das ATB wieder seinen PhD-Day, eine gute Gelegenheit für Promovierende, sich mit anderen über ihre Doktorarbeit…

more
05
Dec

ATB-Auszubildender Daniel Guhl erhält Azubi-Preis für hervorragende Leistungen als zweitbester Auszubildender des Jahres 2023 im Ausbildungsberuf…

more
01
Dec

Dr. Christian Patermann gilt als Wegbereiter der Bioökonomie und teilt im ATB-Kolloquium am 1. Dez. seine Zukunftsvision für eine europäischen und…

more
29
Nov

Welche Aufgaben ergeben sich für Wissenschaft, Politik und Wirtschaft? Ein Autorenteam, dem Expertinnen und Experten aus Wissenschaft, Industrie und…

more
24
Nov

Prof. Barbara Sturm, Wissenschaftliche Direktorin des ATB, startet in eine neue Amtsperiode. Bei der 29. Leibniz-Jahrestagung wählte sie die…

more
20
Nov

Vom 12. - 18. November 2023 empfing das Leibniz-Institut für Agrartechnik und Bioökonomie (ATB) zahlreiche Interessierte bei der AGRITECHNICA. Das ATB…

more
12
Nov

Das ATB ist mit dem SunBot zu Gast am Stand des BMEL auf der Agritechnica 2023 vom 12. - 18. November 2023.

more

Cookies

We use cookies. Some are required to offer you the best possible content and functions while others help us to anonymously analyze access to our website. (Matomo) Privacy policy

Required required

Necessary cookies are absolutely essential for the proper functioning of the website. This category only includes cookies that ensure basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Cookie Duration Description
PHPSESSID Session Stores your current session with reference to PHP applications, ensuring that all features of the site can be displayed properly. The cookie is deleted when the browser is closed.
bakery 24 hours Stores your cookie preferences.
fe_typo_user Session Is used to identify a session ID when logging into the TYPO3 frontend.
__Secure-typo3nonce_xxx Session Security-related. For internal use by TYPO3.
Analytics

With cookies in this category, we learn from visitors' behavior on our website and can make relevant information even more accessible.

Cookie Duration Description
_pk_id.xxx 13 months Matomo - User ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which user is being tracked)
_pk_ses.xxx 30 minutes Matomo - Session ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which session is being tracked)