Stoffliche und energetische Nutzung von Biomasse

Foto: ATB
17
Nov

Akteure des EU-Projekts GO-GRASS tagten vom 15. bis 17. November am ATB. Auf der Agenda standen Diskussionen und Planungen für die nächste Phase des…

more
17
Nov
15
Nov

Auf der EuroTier 2022 in Hannover, der Fachmesse für Tierhaltung und Livestock-Management, präsentiert das ATB neue Ansätze für die Messung von…

more
11
Nov

Im Podcast 'Schlaue Frage – Kluge Antwort' von MAZ und proWissen Potsdam beantwortet ATB-Experte Dr. Joachim Venus die Frage, was sich hinter diesem…

more
03
Nov

Am Fallbeispiel Berlin haben Wissenschaftler*innen des Leibniz-Instituts für Agrartechnik und Bioökonomie e.V. (ATB) die Kompostierung von…

more
02
Nov

Am 1. November 2022 übernahm Prof. Dr. Marina Höhne in gemeinsamer Berufung die Leitung der Abteilung „Data Science in Bioeconomy“ am Leibniz-Institut…

more
28
Oct

Die Abfallvermeidung- und recycling sind für die Lebensmittelindustrie von besonderem Interesse. Ein gewisser Anteil an Abfällen bleibt jedoch…

more
27
Oct

How can Artifial Intelligence tackle planetary challenges and how can we realize a sustainable society?

more
24
Oct

Im Rahmen der Innovationstage 2022 von BMEL und BLE konnte sich das Projekt DigiMuh als ein Leuchtturmprojekt im Bereich digitale Landwirtschaft…

more
14
Oct

Plasma-Expert*innen des europäischen Netzwerks COST Action "Plasmaanwendungen für eine intelligente und nachhaltige Landwirtschaft – PlAgri" trafen…

more

Cookies

We use cookies. Some are required to offer you the best possible content and functions while others help us to anonymously analyze access to our website. (Matomo) Privacy policy

Required required

Necessary cookies are absolutely essential for the proper functioning of the website. This category only includes cookies that ensure basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Cookie Duration Description
PHPSESSID Session Stores your current session with reference to PHP applications, ensuring that all features of the site can be displayed properly. The cookie is deleted when the browser is closed.
bakery 24 hours Stores your cookie preferences.
fe_typo_user Session Is used to identify a session ID when logging into the TYPO3 frontend.
__Secure-typo3nonce_xxx Session Security-related. For internal use by TYPO3.
Analytics

With cookies in this category, we learn from visitors' behavior on our website and can make relevant information even more accessible.

Cookie Duration Description
_pk_id.xxx 13 months Matomo - User ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which user is being tracked)
_pk_ses.xxx 30 minutes Matomo - Session ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which session is being tracked)