Stoffliche und energetische Nutzung von Biomasse

Foto: ATB
06
Nov

In addition to networking and discussion opportunities, the International Conference on Agricultural Engineering LAND.TECHNIK 2024 offers its…

more
06
Nov

On 6 November from 14:00 to 15:30, you can join the ENVIRE webinar to learn more about the progress and results achived so far. The project aims to…

more
06
Nov

AgriSens-DEMMIN 4.0 lädt gemeinsam mit den Projekten DigiMix-PA, Soil-X-Change und den Demontrationsbetrieben Integrierter Pflanzenbau zu einem…

more
28
Oct

Am 21. Oktober 2024 verstarb Dr.-Ing. Gerhard Welschof im Alter von 93 Jahren. Als Gründungsdirektor hat er die programmatische Neuausrichtung des ATB…

more
28
Oct

Beim diesjährigen ATB-Bewegungstag am 16. Oktober 2024 zeigten unsere Mitarbeiterinnen und Mitarbeiter, dass sie nicht nur im Labor, auf dem Feld oder…

more
25
Oct

Die Förderinitiative „Boden als nachhaltige Ressource für die Bioökonomie“ (BonaRes) lädt am 25. Oktober 2024 ab 9:00 Uhr zum Workshop "Digitale Tools…

more
11
Oct

Der EFFoST-Workshop "Nonthermal Processing of Foods" fand in diesem Jahr vom 07.-09. Oktober 2024 am Leibniz-Institut für Agrartechnik und Bioökonomie…

more
11
Oct

Im Rahmen des pH-BB-Projekts haben wir gemeinsam mit unseren Partnern der Hochschule für nachhaltige Entwicklung Eberswalde (HNEE), des…

more
07
Oct

The workshop with the theme: “Nonthermal processes to foster diversity, sustainability and resilience of future food systems” will provide a platform…

more
01
Oct

Hochdruck-Biowissenschaft und -Biotechnologie befasst sich mit der Aufklärung von Wirkungen, dem mechanistischen Verständnis und der wissensbasierten…

more

Cookies

We use cookies. Some are required to offer you the best possible content and functions while others help us to anonymously analyze access to our website. (Matomo) Privacy policy

Required required

Necessary cookies are absolutely essential for the proper functioning of the website. This category only includes cookies that ensure basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Cookie Duration Description
PHPSESSID Session Stores your current session with reference to PHP applications, ensuring that all features of the site can be displayed properly. The cookie is deleted when the browser is closed.
bakery 24 hours Stores your cookie preferences.
fe_typo_user Session Is used to identify a session ID when logging into the TYPO3 frontend.
__Secure-typo3nonce_xxx Session Security-related. For internal use by TYPO3.
Analytics

With cookies in this category, we learn from visitors' behavior on our website and can make relevant information even more accessible.

Cookie Duration Description
_pk_id.xxx 13 months Matomo - User ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which user is being tracked)
_pk_ses.xxx 30 minutes Matomo - Session ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which session is being tracked)