Stoffliche und energetische Nutzung von Biomasse

Foto: ATB
23
Mar

Das ATB und der Gartenbauverband Berlin-Brandenburg laden ein zum Workshop „Ausdünnung“ am ATB-Forschungsstandort Marquardt.

more
22
Mar

22. März 2018: Der Senat der Leibniz-Gemeinschaft hat am 21. März 2018 die Empfehlung für eine Fortsetzung der Förderung des Leibniz-Instituts für…

more
22
Mar

March 23, 2018: PhD and Master students from Sweden, Greece, Malta, Germany, and Spain got together at ATB for a training that combined theory with…

more
21
Mar

21. März 2018: Handwerker, Bauunternehmer, Planer und Vertreter der Zuwendungsgeber feierten gemeinsam mit etwa 200 MitarbeiterInnen des ATB das…

more
01
Mar

1. März 2018: Vom 26. bis 28. Februar fand in Berlin die internationale BonaRes-Konferenz statt. Rund 300 Bodenforscher folgten der Einladung des…

more
28
Feb

27. Feb. 2018: Unter diesem Motto diskutierten 140 Experten aus Wissenschaft, Wirtschaft, Politik und Verbänden am 26. und 27. Februar 2018 in Kiel im…

more
26
Feb

The BONARES Conference 2018: “Soil as a Sustainable Resource” will be held 26–28 February 2018 in Berlin, Germany.

more
26
Feb

Die 38. GIL-Jahrestagung 2018 in Kiel ist Aspekten von digitalen Marktplätzen, digitalen Plattformen und elektronischen Portalen im Bereich des…

more
21
Feb

21. Feb. 2018: Wissenschaftler des ATB haben ein neues Sensorsystem für die Messung der Luftströmung in Kühllagern von Obst und Gemüse entwickelt. Die…

more
13
Feb

ATB-Kolloquium: Charakterisierung der Feinstaubemission während der Applikation verschieden behandelter Wirtschaftsdünger im Zusammenhang der…

more

Cookies

We use cookies. Some are required to offer you the best possible content and functions while others help us to anonymously analyze access to our website. (Matomo) Privacy policy

Required required

Necessary cookies are absolutely essential for the proper functioning of the website. This category only includes cookies that ensure basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Cookie Duration Description
PHPSESSID Session Stores your current session with reference to PHP applications, ensuring that all features of the site can be displayed properly. The cookie is deleted when the browser is closed.
bakery 24 hours Stores your cookie preferences.
fe_typo_user Session Is used to identify a session ID when logging into the TYPO3 frontend.
__Secure-typo3nonce_xxx Session Security-related. For internal use by TYPO3.
Analytics

With cookies in this category, we learn from visitors' behavior on our website and can make relevant information even more accessible.

Cookie Duration Description
_pk_id.xxx 13 months Matomo - User ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which user is being tracked)
_pk_ses.xxx 30 minutes Matomo - Session ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which session is being tracked)