Stoffliche und energetische Nutzung von Biomasse

Foto: ATB
15
Dec

15. Dez. 2017: Nach knapp einjähriger intensiver Arbeit haben heute die beauftragten Einrichtungen ATB und LVAT termingerecht einen insgesamt 131…

more
30
Nov

30. Nov. 2017, Götz: Im Beisein von Brandenburgs Agrarminister Jörg Vogelsänger stellten am heutigen ersten Tag der Abschlussveranstaltung in Götz die…

more
25
Nov

Im Rahmen der 17. Münchner Wissenschaftstage präsentiert das ATB gemeinsam mit Partnern des Netzwerks Industrielle Biotechnologie Bayern (IBB)…

more
19
Nov

19. Nov. 2017: Die innovative Technik für die automatisierte Ernte von Freilandgurken, die das ATB gemeinsam mit Partnern im Projekt CATCH zur…

more
16
Nov

Der 11. Round Table des Cofresco Forum befasst sich unter dem Motto: „Closing the Sustainability Circle: Protection of Food with Biobased Materials –…

more
12
Nov

Das ATB präsentiert innovative Technik zur Ernte von Freilandgurken. Zur diesjährigen AGRITECHNICA in Hannover ist das ATB Gast auf dem Stand des BMEL…

more
10
Nov

10. Nov. 2017: Zum Abschluss des transnationalen Projekts Optibarn (Optimierte tierspezifische Stallklimatisierung bei steigenden Temperaturen und…

more
08
Nov

Partners of the transnational FACCE EraNet project “Optimised animal specific barn climatisation facing temperature rise and increased climate…

more
06
Nov

"Biogasanlagen zwischen Anspruch und Wirklichkeit" ist das Motto der 12. Fachtagung Biogas in Potsdam am 6. Nov. 2017. Die Tagung beleuchtet die…

more
16
Oct

Das ATB ist Gastgeber des diesjährigen zweitägigen Benutzertreffens zum Thema Faseranalyse mit FibreShape 6.1. Neben Fachvorträgen bietet das Treffen…

more

Cookies

We use cookies. Some are required to offer you the best possible content and functions while others help us to anonymously analyze access to our website. (Matomo) Privacy policy

Required required

Necessary cookies are absolutely essential for the proper functioning of the website. This category only includes cookies that ensure basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Cookie Duration Description
PHPSESSID Session Stores your current session with reference to PHP applications, ensuring that all features of the site can be displayed properly. The cookie is deleted when the browser is closed.
bakery 24 hours Stores your cookie preferences.
fe_typo_user Session Is used to identify a session ID when logging into the TYPO3 frontend.
__Secure-typo3nonce_xxx Session Security-related. For internal use by TYPO3.
Analytics

With cookies in this category, we learn from visitors' behavior on our website and can make relevant information even more accessible.

Cookie Duration Description
_pk_id.xxx 13 months Matomo - User ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which user is being tracked)
_pk_ses.xxx 30 minutes Matomo - Session ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which session is being tracked)